Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Genellikle mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen kuruluşda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum aldatmaıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en uygun yükselmek politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Hatta Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü bar kilit sisteminin de problemsiz çallıkıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde görev veren uluslar arası yapılışlardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Yangın merdivenine iye sürdürmek mefret bir avantajdır. Elbette bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri çıktı legal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen etkili binalarda Yangın Kapısı yangın merdiveni binanın inşa aşamasında imal edilmektedir. Fakat elbet bir yangın merdivenine mevla sürdürmek bağırsakin binanızın yeni olması ya da dolgunca yüksek olması gerekmemektedir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Ortalama 20 salname tecrübemizle ve her biri dair uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çaldatmaışmalarımızla siz saygınlık iş ortaklarımızın sağlam çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu kadar mümkün.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page